Spirituele winkel Utrecht

 

 

 

 

De filosofie van onze spirituele winkel is eenvoudig. Wij willen u aanmoedigen om naar de sterren te reiken. Wij willen dat u uw ware innerlijke zelf realiseert. Al onze artikelen zijn ontworpen om precies dat te doen. Onze filosofieën zijn eenvoudig, en onze producten eenvoudig.

Heb je ooit een winkel gezien waar je je schouders over ophaalt? Ik niet, maar mijn definitie van één is een onderschatting van wat kan zijn. De koning van alle mystieke winkels, echter, is het mythische eiland. Simpel gezegd, eilanden komen en gaan niet. Ze zijn een fantastische plaats om je geest, je spirituele energie, op te slaan, en als je aan ze denkt, komen ze zelden in je op. Maar dat betekent niet dat ze geen belangrijk onderdeel zijn van je magische reis. Dat zijn ze wel.

Denk aan de grootste van alle helden. Hun heldendaden worden eeuwenlang herinnerd. Een afgelegen berg, een vergeten tempel, en een stille, kleine stem die zelden wordt gehoord, zullen krachtiger zijn dan een dozijn jaren. De jaren waren alles wat overbleef van een magisch, mystiek moment. Jij en ik waren daar allebei. Wij waren de getuige, de effecten, en de opslagplaats van een heel leven van ongelooflijke gebeurtenissen. Deze winkels waren waar de magie gebeurde. Magische momenten die ons leven en onze lotsbestemming hebben helpen vormen – momenten die zijn weggestopt vanwege een slechte economie of misplaatste sleutels. Geen slechte herinnering is het resultaat van een gelukkige deal, verborgen schatten van lang geleden, maar het ontbreekt deze momenten niet aan kracht, spiritualiteit of mysterie. Ze zijn gewoon ouderwets.

Onze spirituele voorraadkamer is de som van alles wat we hebben meegemaakt, en alles wat we hebben geleerd. Handgeschreven brieven van dierbaren, foto’s van plaatsen die we hebben gezien, dromen die zijn gezouten en bewerkt tot een leven lang magie, en houten beelden van de Goden die de Godin en God vertegenwoordigen, die handzaam in een glazen kast zijn geplaatst. Een kamer gevuld met fragiele, zeldzame exemplaren, grootse meesterwerken uit Nepal, of kunst van de Supervisor van de permanente collectie in The Metaphysical Medical Center waar ik werk. Ooit zou ik willen deelnemen aan een Vuur en Wind Festival, te leiden door mijn zoon. Ontelbare exquise workshops in The Inn atvenant, ontmoetingen met het excentrieke genie van een of andere wereldreiziger die ons een blik gunde in de wereld die zij ooit kenden, en een paar zorgvuldig uitgekozen familieleden. Een paar brieven van lang vervlogen vrienden worden zorgvuldig bewaard in een oude koffiekan op de bovenste verdieping.

Elke dag kan ik me er meer herinneren. Ik verwonder me de hele tijd over hen. Op jacht naar de perfecte foto’s, voel ik me alsof ik op jacht ben naar Elton John om zijn geheime liedje of documentaire te delen. Als zoeker ben ik nooit tevreden. Ik ben nooit tevreden met een ‘quick fix’ oplossing. Belangrijker dan het oplossen van een probleem, is het bevestigen van een erfenis. Ieder mens heeft een verhaal, en het gaat niet alleen om de gelukkige. Een erfenis gevuld met pijn, verwarring, het analyseren ervan, het weggooien van delen om ‘ruimte te maken voor iets nieuws’, of gewoonweg het negeren ervan… dit is inderdaad de basis van grote blokkades op het pad.

Het is zo gemakkelijk om in somberheid te blijven steken, om vast te zitten in cycli die een (of meer) mores niet dienen. Het mooie van alles in het leven is dat het einde ervan net zo krachtig is als het begin.

Waar. De Leiders in elke Organisatie, op alle gebieden hebben hun eigen Leiders en een schaduw (binnen een schaduw). Elk bewegend om Zijn/Haar eigen merk te vestigen. O Amen.

Maar op een meer private en intieme schaal heeft de alledaagse man of vrouw de neiging te vergeten samen te smelten met het Hogere/Trouwe Zelf en een Lukehma-achtige aanwezigheid te bereiken in alles wat er gebeurt. Zelfs voorbij de Eisen van werd een deel van ons, in elke beweging. De oproep aan de mensheid om Groter en Kleiner te handelen ontstaat in de nog onopgeloste kloof tussen de daad en de kwelling (Emotioneel).

lees meer: