software

 

Desktop publishing heeft zich sinds 1984 verder ontwikkeld. Door hun toenemende populariteit bieden drukkerijen tegenwoordig gebruiksvriendelijke, eenvoudig te gebruiken producten waarmee iedereen vrijwel alles kan ontwerpen, zoals badges, lanyards, magneten, enveloppen, vuilnisbakken, bewegwijzering en tenten.

In het begin van de 21e eeuw werd desktop publishing voor het grote publiek een levensvatbaar, winstgevend bedrijfsmodel en tegenwoordig kunnen gebruikers genieten van drukwerk dat is ontworpen op geoptimaliseerde media die bedoeld zijn voor massadistributie. Niet alleen is desktop publishing populair geworden, maar Acer heeft in 2005 ook Encore Software Systems overgenomen, waardoor het bedrijf op de pc gebaseerde printsoftware van professionele kwaliteit kon produceren en nu een van de belangrijkste softwareproducenten op dit gebied is.

En de eigen desktoppublishingsoftware van Acer is niet alleen populair geworden, maar is ook over de hele linie geëerd en geprezen om zijn ongeëvenaarde kwaliteit. De kwaliteit van de afdrukken, de scherpte van de tekst en de professioneel ogende productieresultaten trekken de huidige gebruikers al snel naar de populaire software, en maken de software zeer succesvol.

De afdrukkwaliteit op desktopkopieën was altijd al ongelijk, maar na uitgebreide tests en kwaliteitscontroles heeft de vlaggenschipsoftware van Acer eindelijk perfecte afdrukken op desktopkopieën geproduceerd. Gebruikers hebben niet langer te kampen met ongelijkmatige of onstandvastige kopieën, klikken, ongelijkmatig gekleurde of afgedrukte tekst en andere problemen die kenmerkend zijn voor andere desktoppublishingsoftware.

Kenmerken

Om te beginnen is de Print QualityDesk-functie verantwoordelijk voor de zelfgenezing van de gebruiker op het gebied van pluisjes. De gebruiker moet op de printkwaliteitsmonitor klikken om de functie te activeren. Er is ook een ingebouwde antitumidity-functie, die helpt voorkomen dat er holsterfragmenten op uw tissue komen.

Naast desktopkopieën kan Print QualityDesk ook afdrukken vanaf draadloze WebPrint-printers, CD-ROM/DVD-kopieën, software voor automatische documentinvoer en andere toepassingen.

GebruiksgemakDe Print QualityDesk is zeer gemakkelijk in het gebruik. Na de installatie kunnen gebruikers achterover leunen, ontspannen en zich laten leiden door de software die al het werk voor hen doet. De interface is intuïtief en door het gebruik van afdrukhulpmiddelen is het zeer eenvoudig om kwaliteitsafdrukken te maken zonder fancy of ingewikkelde functies.

Kenmerken

Een printer van Print QualityDesk kan via een USB- of Firewire-aansluiting op uw computer of een klein netwerk worden aangesloten. Als u van plan bent regelmatig foto’s, video’s of documenten af te drukken, hebt u ten minste een USB-verbinding nodig. Na de installatie van de software kunt u uw besturingssysteem selecteren en vervolgens afdrukken met behulp van Wine (orooters), Java, Spring of Quartz.

Bovendien is de kwaliteit van de afdrukken niet alleen uitstekend, maar kost het ook nog eens veel minder dan 4 cent per afdruk. Afdrukken kan zowel in kleur als in zwart-wit, afhankelijk van uw voorkeuren. Bovendien zal kleur de kleur van uw foto’s overbelichten om de beste beeldkwaliteit te verkrijgen. Met uw WinBook kunt u pasfoto’s afdrukken voor Duitsland en Oostenrijk. Afgezien daarvan zijn er nog een aantal andere toepassingen die u van toepassing kunt vinden voor deze software, waaronder Adobe schaar en GIMP. Niettemin, om eerlijk te zijn, is het kiezen van de juiste software moeilijk, en dat is waarom u het eerst zou moeten proberen.

Lichte aanraking van klasse

Adobe Photoshop Lightroom 3100 is stijlvol. De verfijnde en vette interface biedt de mogelijkheid om fotostitching, herbewerking en perspectief te verkennen, naast een paar interessante effecten, zoals sepiakleurcorrectie en mini-documentverwarmer.

Poser voor Photoshop gebruikers, plus supportingavers, plus compatibele bewerkingsstijlen zoals brush, latex, soft edge, translate, TexTool, clipping, Smart Capture enzovoort, maken het tot een mooi stukje software.

Pas uw foto’s aan met een kleurprofiel

Aanpassen van monochrome en dithering strepen

Gewenste effecten toevoegen (sepiatint, sepiakleur, filter, highlighter, grijstinten, hold, Voorgrond, Web, of aangepast)

Belichting aanpassen

Helderheid aanpassen

Overvloeien (perspectief, belichting en witbalans)

Stijl toevoegen (ordening, tussenruimten, schaduwen, hooglichten, perspectief en kenmerken)

Duwen (curven, lijnen, patronen, vulling en omkeren)

Transformaties (manipuleren, roteren, schuintrekken, combineren en combineren met de twee filters van de schilder)

Controleer de houtblokken op onvolkomenheden

PS: Veel plezier op uw fotodoek met deze lichtgevende wereldbol! Aangezien dit een wereldbol is, wijs de tijdzone nu aan!

FAQ

Q. Wat is het verschil tussen Lightroom en Photoshop Lightroom®?

A. Lightroom is licht en heeft niet alle mogelijkheden van Photoshop.

Q. Hoe kan ik de kwaliteit verbeteren van de foto’s die ik al met Lightroom heb gemaakt?

A. Doorloop ze via foto’s die u in Lightroom hebt en gebruik dan de plug-in om de geselecteerde foto’s te scannen

Q. Wat is de maximale resolutie van Lightroom?

 

 

Lees meer:

Online coach

Leiderschapsontwikkeling 

Nlp training