Jachtinterieurbouw

 

 

 

 

Voor een modern, goed ontworpen jachtinterieur is veel meer nodig dan verf en stof. De kastinrichting is meestal van hout en de kasten hebben laden. De tafels kunnen van metaal zijn of opgevuld met fijne bekleding.

Je moet denken als een scheepsontwerper om alle kenmerken van een eetkeuken in een stacaravan te integreren. Je moet denken aan kleine kastjes voor het keukengerei, de borden en de pannen. Kasten voor de pannen kunnen naar beneden gekanteld worden om in de laden en kasten te kunnen reiken. Krukjes en bankjes kunnen worden ingebouwd met behulp van plastic kuipjes en een houten poot om aan de hoogte van de tafel aan te passen. Zoals bij alle jachtinterieurs moet u alles wat in de nieuwe keukeninrichting moet worden opgenomen van tevoren grondig plannen en organiseren. De gootsteen is bijvoorbeeld verplaatsbaar, zodat hij als werksysteem kan worden geïnstalleerd op het eiland dat aan de stationaire kant van de buitenkant van de boot is gemonteerd.

Wanneer een speciaal kenmerk van de binneninrichting van een jacht een vast onderdeel van de architectuur wordt, wordt het keukeneiland genoemd. Een kookeiland kan rond, vierkant of rechthoekig van vorm zijn, of een of een combinatie van de vormen en wordt gebruikt om het grootste deel van de buitenkant van de boot te bedekken. Een kookeiland kan worden gebruikt – en kan worden geïnstalleerd – op elke vloer, d.w.z. een platform.

Keukeneilanden zijn een te nuttig en een te noodzakelijk onderdeel van elke moderne keuken om te worden gescheiden van de andere. Ze maken van de keuken een revolutionaire en andere plaats in het huis.

De keuken eilanden interieur ontwerp wordt uitgevoerd op een manier die de koks kunnen de functionaliteit en de stijl en ontwerpen waarmee het is ingericht op een zodanige mate dat de kok zich thuis voelt waarderen. Voor zover het keukeneiland deel uitmaakt van het keukeninterieur kan het van elk ontwerp zijn dat bij de rest van de keuken past, maar voor zover het een ingebouwd deel of deel van het keukenontwerp wordt, moet het worden gebouwd volgens de beschikbare ruimte en volgens de behoeften van de keuken. Een unieke set interieurontwerpen voor een jachtkeuken zou een combinatie zijn van modulaire, waarbij de modules zijn gemaakt van zwevende panelen met hun verbindingen gelast. Modulair kan hun led aan hen en hun modules kunnen worden geïnstalleerd in mallen die zijn van dezelfde grootte en vorm. Ze kunnen zelfs modulerend zijn van 60 Hz tot 48 Hz wisselstroom.

Draagbare eilanden zijn erg handig en kunnen worden gebruikt als extra plaatsen voor apparatuur. Deze zijn ook verkrijgbaar in moderne stijlen en ontwerpen. Draagbare keukeneilanden zijn ook verkrijgbaar als aanrechtbladen die in verschillende oppervlakken kunnen worden gelegd. Modulaire keukeneilanden zijn gemaakt van zwevende oppervlakken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

De keuken interieur ontwerpen voor jachten moeten worden gepland vanaf het allereerste begin zelf als de koper wil een ruimte voor zijn apparaten en keukengerei te hebben. Vooral voor gezinnen die dol zijn op koken moet er voldoende ruimte zijn voor de keuken en er zijn veel dingen die moeten worden geteld voordat een keuken wordt gepland.

Eilanden zijn onmisbaar om de keuken wat extra ruimte en werkbladruimte te geven voor het bereiden van voedsel of als het een eiland met een gootsteen is, bieden ze extra gootsteenruimte en een goed stijlstatement.

Keukeneilanden kunnen op maat worden gemaakt of kant-en-klaar door een bedrijf, afhankelijk van de eis. Meubels eiland in het bijzonder wordt gegoten in het hoofddek, terwijl kant-en-klare eilanden worden geproduceerd in een beperkt aantal maten en vormen. Modulaire hoeft niet te worden een op maat gemaakt eiland, maar alleen moeten worden vervaardigd rekening houdend met de beschikbare ruimte en de behoeften van het individu.

Verbetering van de keuken van high-end jachten kan worden gedaan door middel van modificatie, renovatie of verbouwing. Cunung Subiles Consultants kan u helpen bij renovatie en verbouwing. U kunt stoelen, tafels of krukken toevoegen als uw keukeneiland groot genoeg is. De modulaire keuken [http://www.fengshuilawabinow.co.uk/Ych-gen/Feng-Shui-Gob-Gong-Placement] is over het algemeen op maat gemaakt, maar kan worden geproduceerd volgens uw orders. Modulaire kunnen zijn geworden van de integrale onderdelen van uw keuken. Zelfgeïnstalleerde eilanden worden steeds gemeenschappelijk in onze tijd. Modulaire keuken eiland wordt ontworpen op een zodanige wijze dat het gemakkelijk kan worden geïnstalleerd door jezelf als je niet comfortabel bent met gezien door professionals. Modulaire keuken kan een deel van uw keuken ontwerp moet gaan met de rest van uw keuken en moet mengen met het. Modulaire keuken eilanden geeft u het voordeel van het hebben van regelmatige toegang tot de stopcontacten door-uit de keuken en geven een stijlvolle uitstraling aan uw keuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van AC/DC stroomvoorziening.

lees meer: