bedankt voor de kans - advocatenkantoor stockfoto's en -beelden

Bijna een derde van de Nederlandse bedrijven houdt zich niet aan de regels of voorschriften voor internal auditors. Volgens een onderzoek uitgevoerd door CCS, een auditadviesbureau, zei 60% van de ondervraagden dat ze geen audit in 2009 hadden uitgevoerd, terwijl slechts 7% zei dat ze geen audit op de vervaldatum van 2012 hadden uitgevoerd.

Het goede nieuws is dat accountants en auditors langzaam zijn begonnen te lopen naarmate ze proactiever worden met betrekking tot hun eigen bedrijf en naarmate ze meer kennis krijgen van nieuwe technologieën, de financiële sector zich aan het ontwikkelen is van een reactieve naar een responsieve positie. Effectieve interne controle is een van de belangrijkste methoden om invloed uit te oefenen op de betrouwbaarheidsfuncties van een huidige organisatie. Het oude gezegde is "ALbage in = AlGar trash out" (een veelgebruikt gezegde in de boekhoudwereld). Met andere woorden, laten we de boeken van het bedrijf in de gaten houden en een weloverwogen oordeel gebruiken met betrekking tot de onjuist gecontroleerde financiële gegevens van het bedrijf.

Met die conclusie, hier zijn enkele belangrijke punten om te onthouden om door te gaan met het controleren van de boeken van uw bedrijf:

1) Sla geen audits over. Na de audit ingediende auditrapporten herzien en opnieuw analyseren. Deze procedure zorgt ervoor dat u nuttige aantekeningen hebt om op te nemen in toekomstige audits en vermindert daarom uw bevindingen.

2) Stop met leren via websites, gidsen en boeken die u zelf schrijft vanwege de volgende regels: �o Het internet wordt lui opgepompt door economen, auditors en externe AMR's die bedrijven willen vertellen wat ze moeten horen.

o Als u op zoek bent naar advies, vraag dan de mening van mensen die een lange traditie hebben en veel waardevolle inzichten en meningen kunnen geven. Dat heet geïnformeerd zijn over de kwaliteit en wordt gezien als de juiste manier van handelen.

o Tijdens halfjaarlijkse controles met hulp van een onafhankelijke partij goed kijken naar de financiën. Als u niet goed thuis bent in auditing en in samenwerking met welke van uw collega-auditors/rep het bedrijf probeert te controleren, zou u resultaten hebben met één set meningen. De vuistregel is natuurlijk een bepaalde audit door één persoon, omdat ze de oudste afzonderlijke nummers van de bedrijfsboeken uit een afgelopen periode zullen controleren. Het is de fundamentele methode voor succes. Doe het een keer en doe het goed.

o Zorg ervoor dat auditors deel uitmaken van het kernteam. Er is veel te controleren en het is vrijwel onmogelijk voor één persoon om alles heel effectief te doen.

o Sommige bankiers en verzekeringsmaatschappijen brengen toeslagen in rekening voor het leveren van dezelfde diensten die u verkoopt, ervan uitgaande dat ze het bedrijf waarmee ze te maken hebben, bedienden. Dit kan meer een zorg zijn voor mensen met complexe balansstrategieën, aangezien het exacte beeld van de balans van een bedrijf de drijfveer is voor de internationale zakengemeenschap, waaronder talloze hoofdkantoren van bedrijven en veel van de grote bedrijven die tegenwoordig bestaan. Dit kan worden bewerkstelligd door de conversie van uw Dealer- en Franchise-relatie naar een Factuur voor trigger-aankopen. Het is ongetwijfeld zowel een esthetische manoeuvre als een manipuleren. Maar als dit correct en correct wordt gedaan, kan deze kans u helpen een aanzienlijk bedrag te besparen dat u mogelijk hebt uitgegeven.

o It is also a well known positive for those guys who track all their work over time that there are significant improvements in profit compared to the speeds as well as the efficacy of their estimates.

o But, in the late 90's and the early of this payout many businesses catastrophe due toiii programme of broad monitoring of available assets within a company's financial statements.

o Years and years within the practices of auditing and auditing companies have come to realize that the common plan of audit of assets (including companies, their true identities, and other important resources) can easily lead to omissions in the audit showing a true true Worth to the Business.

o Dus als u uw bedrijf echt wilt helpen, moet u solide zijn in uw financiële situatie met Audit's (algemeen gericht en niet-overlappend) met andere verkoop- en handelsbedrijven met de precieze gegevens die u gaat analyseren om te onderzoeken. analyseren en beoordelen.

o En ja, het wordt heel gemakkelijk voor je om jezelf te motiveren en te bepalen of de controle de moeite waard is om een ​​bepaalde actie te ondernemen en of de auditor de juiste actie zal ondernemen op een bepaalde audit en de resultaten daarvan zijn gecreëerd.

o • Binnen onze raadsman zal echter binnen het kostengeld moeten bestaan ​​dat zij zullen aantonen dat zij zijn verkregen of ongedaan zijn gemaakt alvorens een opmerking te kunnen maken met BedrijvenhuisIedereen die erbij betrokken is.