Gezond, lokaal fastfood als alternatief voor vette hap - Food & Agribusiness

 

Tesco Local introduceert Tesco Local en biedt getuigenissen van leden van het publiek over de lokale Tesco-producten in de winkel die ze verkopen. Alle informatie die door het lid wordt ingevoerd, moet worden uitgevoerd in de Tesco Local-database. De kosten voor de service bedragen € 2,00 per jaar. We raden u aan deze service zo vaak te gebruiken als u wilt, en u moet de informatie handmatig invoeren, aangezien de database van Tesco Local alleen informatie geeft over de producten die u verkoopt.

 

Tesco Health Ambassador Zelfs als u geen gezondheidsgarantie nodig heeft, kan deze service nuttig zijn. De Tesco Health Ambassador is onze manier om onze klanten te bedanken voor hun feedback en om Tesco in staat te stellen hun vragen sneller te beantwoorden. Het kost meestal niets meer dan een exemplaar van ons tijdschrift kopen en inruilen voor iets dat je al hebt. De service start wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

 

Een reeks kwaliteitsproducten met een waarde van meer dan £ 150. Afgezien van de voordelige selfservice-checklist, zijn er ook enkele nieuwe, eenvoudige tools voor feedback van klanten. De checklists zijn opgebouwd uit beoordelingen van Tesco-winkels, ofwel klanten die de winkel hebben bezocht, ofwel mensen die onze website hebben bezocht binnen een paar dagen nadat ze bij Tesco hebben gewinkeld. Als Tesco denkt dat je feedback de moeite waard is om te volgen, zullen we ons door een aantal snel te gebruiken tools leiden om te controleren of je die geweldige klantervaring hebt ervaren. Als je meer wilt doen, word dan lid van onze nieuwsbrief en Walry kan je toevoegen aan de Checklist Builder die aan je e-mail is gekoppeld en je voorgestelde verbeteringen ondersteunt.

 

Bedrijfsemblemen met een profiel – de gemakkelijkste manier om uw product te promoten. We moedigen u aan om de emblemen op uw producten te printen en ze in het gezicht van de klant te plakken! Elke klant kan ook stemmen op welke emblemen hij in de schappen van de supermarkt wil zien en welke geadresseerd moeten worden aan jouw klanten.

 

Neem contact op met Tesco Als u contact met Tesco wilt opnemen, bijvoorbeeld contact met ons opnemen, uw recente kennisgeving over de verkoop van plafondstofzuigers doorbladeren of andere vragen hebben, kunt u de klantenservice van Tesco bellen op 08000 84006 of ons een e-mail sturen. Bezoek onze contactpagina voor algemene collegegeldondersteuning of kinderopvang in verband met buiten kantooruren.